• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی شرکت کننده در کارگاههای واحد توانمندسازی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۸/۶ |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اعضای هیأت علمی شرکت کننده در کارگاههای واحد توانمندسازی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه جهت دریافت گواهی باید در  حداقل دوسوم  زمان برگزاری کارگاه حضور فعال داشته باشند.
به اطلاع کلیه اعضای محترم هیأت علمی شرکت کننده در کارگاههای واحد توانمندسازی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه می رساند حضور فعال در حداقل دوسوم  طول کارگاه برای دریافت گواهی ضروری می باشد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 21 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر