دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 5

برگزاری نشست مشترک شبکه بهداشت بهارستان با ادارات آموزش و پرورش منطقه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱/۲۳ |

با توجه به اهمیت آموزش های موثر در دانش آموزان , شبکه بهداشت و درمان بهارستان اقدام به برگزاری نشست مشترکی با ادارات آموزش و پرورش این شهرستان در خصوص برنامه ریزی فعالیت های آموزشی حوزه سلامت در سطح مدارس این منطقه نمود . در ابتدای این جلسه که با حضور آقای دکتر گلشنی مدیر شبکه , آقای بنار رئیس محترم آموزش و پرورش ناحیه دو , آقای ملازمانی معاون محترم پرورشی آموزش و پرورش ناحیه یک و مسئولین بهداشت مدارس, آموزش سلامت و سلامت روان برگزار گردید آقای دکتر گلشنی ضمن تبریک هفته گرامیداشت زن و تبریک پیشاپیش هفته معلم از تعاملات خوب مسئولین محترم ادارات آموزش و پرورش در سالهای گذشته تقدیر نموده و متذکر شدند جهت کنترل هنجارها و داشتن جامعه ای با آینده ای اسلامی ، همکاری فی مابین ارگانها نیاز بوده که از مصادیق آن تفاهم نامه صورت گرفته مابین وزرای محترم بهداشت و آموزش و پرورش را نام بردند . سپس خانم مجرد کارشناس سلامت جوانان و نوجوانان شبکه بهداشت ، گزارش عملکرد فعالیت های انجام شده در سطح مدارس شهرستان در سال 1393 را ارائه نمودند . در ادامه جناب آقای بنار ضمن تشکر از مدیریت و کارکنان شبکه بهداشت در خصوص تلاشهای ارزشمندشان در حوزه سلامت دانش آموزی بیان نمودند که حفظ و ارتقاء بهداشت روانی اجتماعی دانش آموزان به منظور رسیدن به حیات طیبه از اهداف آموزش و پرورش می باشد که با همکاری شبکه بهداشت این امر تحقق خواهد یافت . سپس جناب آقای ملا زمانی متذکر شدند که فعالیتهای حوزه سلامت این اداره فاقد مرز بوده و جهت کسب موفقیت نیازمند همکاری سایر ارگانها می باشد . در ادامه خانم مرادی زرده مسئول آموزش شبکه بهداشت توضیحاتی را در خصوص محورهای آموزش سلامت در 11 بند ارائه نمودند . در پایان جلسه ضمن بحث و تبادل نظر , برنامه های آموزشی حوزه سلامت دانش آموزان به تصویب رسید و رعایت مفاد تفاهم نامه وزرای محترم بهداشت و آموزش و پرورش به عنوان بهترین راهکار مورد توجه قرار گرفت.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 379 بار   |   دفعات چاپ: 90 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر