دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 1

برگزاری نشست هم اندیشی سرپرستان مراکز بهداشتی درمانی شبکه بهداشت بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۱۰/۲۳ |

به همت واحد گسترش دومین نشست هم اندیشی سرپرستان مراکز بهداشتی درمانی شبکه بهداشت بهارستان با حضور دکتر گلشنی،دکتر جعفرآبادی(مسئول واحد گسترش)،مهندس کریمی (مسئول حراست) و کارشناس مسئولین واحدهای بهداشتی و سرپرستان مراکز در سالن جلسات شبکه بهداشت بهارستان برگزار شد.
در این جلسه در ابتدا،هر یک از سرپرستان مراکز،در خصوص وضعیت مرکز و پایگاههای تحت پوشش و چالش ها و مشکلات پیش رو مطالبی را بیان کردند.سپس دکتر جعفرآبادی ضمن بیان شرح وظایف و اختیارات سرپرستان مراکز،به ارائه گزارش مقایسه ای و تحلیلی در خصوص سرانه مراجعین مراکز و پایگاهها پرداختند.در ادامه هر یک از مسئولین واحدهای ستادی شرح انتظارات واحد خود از سرپرستان محترم مراکز را بیان نمودند.در پایان دکتر گلشنی ضمن تقدیر از تشریک مساعی سرپرستان بر نقش کلیدیو بسیار حساس و تأثیر گذار آنان در خصوص ارائه خدمات مطلوب به مراجعین تأکید نموده و از آنان خواستند که در راستای افزایش بهره وری سازمانی بر شرح وظایف خود اشراف کامل داشته و حداکثر تلاش خود را جهت اعتلا و ارتقای سلامت به کار بندند.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 254 بار   |   دفعات چاپ: 74 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر