• حقوق شهروندی در نظام سلامت

روز عرفه روز عرفان، روز شناخت و روز عید عارفان گرامی باد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۲۰ |
روز عرفه روز عرفان، روز شناخت و روز عید عارفان گرامی باد

روابط عمومی دانشگاه :روز عرفه، روز عرفان، روز شناخت و روز عید عارفان گرامی باد.

....باز هم عرفه

باز هم عرفه، با همه راز و رمزهایش از راه رسید؛ روزی پر از شور و شیدایی و شناخت؛ روز خوشه‌چینی بندگان از پهن دشت معرفت الهی؛ روزی که نگاه قلب‌ها، بیش از همیشه به آسمان است؛ روز چشم‌های بارانی و نیازهای آسمانی.
آری، عرفه، روز بازگشت عارفانه است از کج‌راهه گمراهی و تاریکی، به شاهراه هدایت و نور...

نهم ذیحجه روز عرفه است. خداوند متعال در این روز به سه مکان و سه گروه از انسانها، توجه ویژه دارد:

1. کربلا و زائران امام حسین (ع).

2.  صحرای عرفات (در نزدیکی مکه) و حجاج بیت الله.

3  .  هر جا از دنیا که دستی به سوی او بلند شود و دلی بشکند.

چرا «عرفه»؟

ـ آنگاه که جبرئیل (ع) مناسک حج را به حضرت ابراهیم (ع) می‌آموخت، چون به عرفه رسید به او گفت : «عرفت؟» یعنی «یاد گرفتی؟» و او پاسخ داد آری. لذا به این نام خوانده شد.

ـ وجه دیگر اینکه مردم از این جایگاه و در این سرزمین به گناه خود اعتراف می‌کنند.

ـ بعضی دیگر هم آن را جهت تحمل صبر و رنجی میدانند که برای رسیدن به آن باید متحمل شد ؛ چرا که یکی از معانی «عرف»    صبر و شکیبایی و تحمل است. (1)

حضرت آدم (ع) در عرفات

دفعات مشاهده: 187 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر