• پایگاه فرهنگسازی سلامت

دکتر احد قدس بعنوان مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۸/۸ |
 دکتر احد قدس بعنوان مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود اعتمادیان سرپرست دانشگاه، طی حکمی دکتر احد قدس  را بعنوان مشاور عالی  رئیس دانشگاه در امور آموزش  تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب کرد.

دکتر احد جعفری قدس استاد دانشگاه و فوق تخصص نفرولوژی مرکز آموزشی درمانی شهید هاشمی نژاد و برنده جایزه پیشکسوت علمی در دوازدهمین جشنواره ابن سینا ، ذوق به حرفه آموزشی خود ، کار علمی و پژوهشی مداوم  و دوست داشتن دانشجویان را از علل موفقیت خود در حوزه آموزش می داند  .  گفتنی است که دکتر قدس 77 مقاله چاپ شده در مجلات داخلی و خارجی  و 127 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات داخلی و خارجی و پنج کتاب تالیفی بین المللی و داخلی دارد.

متن ابلاغ دکتر احد قدس به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر احد قدس

با سلام و احترام

توسعه و ارتقاء کیفیت آموزش، به عنوان یکی از اهداف اصلی این دانشگاه، نیازمند جلب مشارکت اعضاء محترم هیئت علمی و برنامه ریزی منسجم و جامعه نگرمی باشد.

با توجه به مرتبه رفیع استادی و سوابق علمی کم نظیر جنابعالی، به موجب این ابلاغ  به عنوان مشاور عالی  رئیس دانشگاه در امور آموزش  تخصصی و فوق تخصصی

دریافت فایل رزومه_دکتر_قدس.pdf   [حجم: 978 کیلوبایت]   [تاریخ: 1392/8/8]

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 385 بار   |   دفعات چاپ: 42 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر