معرفی جناب آقای دکتر مرادی عضو محترم مرکز تحقیقات به عنوان پژوهشگر برتر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۶ |

در مراسمی که جهت بزرگداشت روز پژوهش در روز چهارشنبه اول دی ماه 1395 درسالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور معاونت محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه و جمعی از اساتید،دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید .جناب آقای دکتر مازیار مرادی لاکه عضو محترم هیئت علمی و مسوول هسته پژوهشی GlobalHealth  مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت به عنوان پژوهشگر برتردارای H-index بالای 15 برگزیده و مورد تقدیرقرار گرفتند.

مرکز تحقیقات طب پیشگیری و سلامت جمعیت ضمن  تبریک به ایشان،  موفقیت های روز افزون ایشان را آرزومند است.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 334 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر