برنامه کنترل آسم و COPD

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ |
AWT IMAGE AWT IMAGE

بیش از 1.5 میلیارد نفر در سراسر دنیا به بیماری های مزمن ریوی مبتلا هستند و سالانه بیش از 4 میلیون نفر در اثر ابتلا به آسم و COPDجان خود را ازدست می دهند . بر اساس امار سازمان بهداشت جهانی بیش از 300 میلیون نفر از مردم دنیا مبتلا به بیماری آسم هستند که پیش بینی می شود تا سال 2030 صد میلیون بیمار به بیماران فعلی اضافه گردد .آسم شایع ترین بیماری مزمن دوران کودکی و شایع ترین علت بستری در بیمارستان است.در کشور شیوع آسم در جمعیت کودکان و نوجوانلن حدود 10 تا 13 درصد تخمین زده می شودو در بعضی مناطق تهران شیوع آسم تا 35 درصد گزارش شده است .با توجه به نقشه سلامت جمهوری اسلامی ایران در برنامه پنجم توسعه اقتصادی ،اجتماعی و فرهنگی کاهش بار ناشی از بیماری های مزمن تنفسی به میزان 5 درصد در پایان برنامه پیش بینی شده است .در این راستا واحد بیماری های مزمن تنفسی وزارت بهداشت نخستین برنامه راهبردی پیشگیری و کنترل آسم و COPD را با بهره گیری از نظرات کارشناسان و متخصصین تدوین نمود.در حال حاضر برنامه کشوری تشخیص ،درمان و مراقبت بیماران مبتلا به آسم به منظور ادغام در نظام بهداشتی درمانی کشور طراحی گردیده است و به زودی به صورت ازمایشی اجرا خواهد گردید . تا شروع برنامه مورد نظر اطلاع رسانی همگانی و آموزش گروه های جمعیتی خاص در برنامه های غیر واگیر دانشگاه در دستور کار قرار دارد.

درباره ی برنامه پیشگیری و کنترل آسم بیش تر بدانیم:

AWT IMAGE    شناسنامه اجرایی برنامه AWT IMAGE    دستورالعمل اجرایی برنامه
  AWT IMAGE    اسامی مراکز غربالگری AWT IMAGE    فرم ها

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 30 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر