برنامه پیشگیری از سوانح و حوادث

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ |

برنامه پیشگیری از سوانح و حوادث

با ورود صنعت و تکنولوژی به زندگی انسان، گسترش ارتباطات و توسعه شهرنشینی سوانح و حوادث بالاخص سوانح ترافیکی بعنوان یکی از عوامل مهم و تهدیدکننده زندگی انسانها درآمده است. در دنیا مهمترین علت حوادث و مصدومیت ها، حوادث ترافیکی هستند، سوانح در واقع بخشی از بهایی است که انسان به ازاء پیشرفت و تکنولوژی می‌پردازد که علل مشخص و متفاوتی دارد و پیشگیری از آن مستلزم توجه به شبکه علیتی آن میباشد. وجود نقاط حادثه خیز در جاده ها، عدم رعایت مقررات توسط رانندگان، نقص فنی خودروها و از همه مهمتر فقدان آگاهی، نگرش، عملکرد صحیح و در یک جمله عدم رشد فرهنگ ترافیکی همگی عواملی هستند که باعث شده روز به روز شاهد افزایش حوادث دلخراش و عوارض ناشی از آن، از جمله مرگ و میر، معلولیت، بیکاری، خسارات مالی و اشغال هزاران تخت بیمارستانی باشیم.

حوادث حجم وسیعی از مرگ، ناتوانی و هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم را به جوامع تحمیل میکند.

بیماریها و عوامل مسبب مرگ هرچه فراوانتر و هرچه در سنین جوانتر موجب مرگ گردند عمر بیشتری را به هدر میدهند و اهمیت بیشتری در برنامه‌های ارتقاء سلامت می‌یابند. سالهای از دست رفته عمر بعلت حوادث در مرتبه اول قرار دارد. خسارات اقتصادی ناشی از حوادث به سادگی جبران‌پذیر نیست چرا که بیش از ده برابر مرگها، بیماران بستری شده و بدنبال آن معلولیت و از کار افتادگی، سرباری و عوارض روحی و روانی وجود دارد.

درباره ی برنامه پیشگیری از سوانح و حوادث   بیش تر بدانیم:

ردیف عنوان دانلود
1 AWT IMAGEپوستر آموزشی پیشگیری از حوادث1 AWT IMAGE
2 AWT IMAGEپوستر آموزشی پیشگیری از حوادث2 AWT IMAGE
3 AWT IMAGEپوستر آموزشی پیشگیری از حوادث3 AWT IMAGE
4 AWT IMAGEپوستر آموزشی پیشگیری از حوادث4 AWT IMAGE

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 506 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر