برنامه نظام بررسی عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ |
AWT IMAGE AWT IMAGE

این عبارت شمارا یاد چه چیزی می اندازد چرا دراین سایت نوشته اند عوامل خطر بیماری های غیرواگیر؟
دربیماری های غیرواگیر برخلاف بیماری های واگیربه جای عامل از کلمه عوامل استفاده می شود چراکه به جای این که یک عامل بیناری رابه وجود آورده باشدچندین عامل به مرور زمان دست به دست هم داده اند تابیماری غیرواگیری مثل دیابت به وجود بیاید وباتوجه به این که برای کنترل هرپدیده ای ابتداباید به خوبی ان راشناخت بهتراین است که باعوامل خطرابتلا به بیماری های غیرواگیرآشنا شویم البته از این پس به اختصارآن هاعوامل خطرمی خوانیم.وبه جای همه عوامل خطربه عوامل خطرقابل کنترل اشاره خواهیم کرد سه دسته اصلی عوامل خطربیماری های غیر واگیرعبارتنداز:
1.    عوامل خطررفتاری : که به رفتارهای بهداشتی افراداشاره دارند به عنوان نمونه از این دسته می توان به این موارد اشاره کرد تغذیه ناسالم ، عدم فعالیت بدنی کافی ، واستعمال هرنوع دخانیات
2.    عوامل خطربیولوژیک : اافزایش فشارخون ، اختلالات قند وچربی های خون وچاقی واضافه وزن
3.    علل زمینه ساز عوامل خطررفتاری : تغییرات اجتماعی واقتصادی وفرهنگی ناشی جهانی شدن ، صنعتی شدن جوامع ، سالخوردگی جمعیت ، فقر واسترس

درباره ی نظام مراقبت از بیماریهای غیرواگیر بیش تر بدانیم:

AWT IMAGE    شناسنامه اجرایی برنامه AWT IMAGE    دستورالعمل اجرایی برنامه
  AWT IMAGE    اسامی مراکز غربالگری AWT IMAGE    فرم ها

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 135 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر