• اخبار

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

اختتامیه مسابقات والیبال جام رمضان در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۴ |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: اختتامیه مسابقات والیبال جام رمضان در تاریخ 11 تیر ماه 96 در سالن پردیس شهید همت برگزار گردید.
در این مسابقات 12 تیم از روز 6خردادماه مصادف با ماه مبارک رمضان بعد از مراسم افطار در سالن پردیس همت به رقابت پرداختند. با توجه به نتایج حاصله از برگزاری مسابقات تیم های بیمارستان مطهری الف و فیروزآبادی به مرحله رده بندی و تیمهای بیمارستان فیروزگر و شبکه بهداشت ملارد به مرحله فینال راه یافتند.
مراسم روز یکشنبه از ساعت 13:45 با حضور ناصر شهنازی مربی ارزنده والیبال کشور در محل سالن پردیس همت برگزار شد.
در بازی اول تیم بیمارستان شهید مطهری الف، تیم فیروزآبادی را شکست داد و موفق به کسب مقام سوم گردید و در بازی دوم تیم فیروزگر تیم شبکه بهداشت ملارد را شکست داد و موفق به کسب مقام اول گردید.
این مسابقات بر اساس مصوبه شورای ورزش دانشگاه و با تأیید معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و توسط مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی از طریق واحد ورزش کارکنان برگزار شد.

تاریخ- روز

بازنده

نام تیم برنده

اول