• اخبار

کارکنان

برگزاری همایش ملی عفاف و حجاب همزمان با سالروز عفاف و حجاب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۹ |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران : به اطلاع می رساند همزمان با سالروز عفاف و حجاب ، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خاتم الانبیاء با همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم در نظر دارد، همایش ملی عفاف و حجاب را با رویکرد سبک زندگی اسلامی ، ایرانی در بیمارستانها و مراکز درمانی برگزار نماید.
 دبیرخانه همایش ملی عفاف و حجاب در بیمارستانها و مراکز درمانی، از تمامی پژوهشگران، دانشجویان، فرهیختگان فرهنگی، پزشکان و کادر درمانی بیمارستان جهت شرکت در این همایش دعوت به عمل می آورد .
زمان برگزاری : چهارشنبه 21 تیرماه – ساعت 9 صبح
مکان برگزاری : خیابان ولی عصر (عج)، بالاتر از میرداماد ، خیابان یاسمی ، جنب بیمارستان خاتم الانبیاء (ص)-سالن اجتماعات هلال احمر

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 241 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر