• اخبار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ |
برگزاری شانزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران

آلبوم تصاویر

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: شانزدهمین نشست هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی ایران (دومین جلسه سال96)  روز چهارشنبه 21 تیرماه 96 با حضور رییس دانشگاه و اعضای هیأت امناء در طبقه هفتم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این نشست دکتر حسن امین لو مشاور وزیر و دبیر مجامع، شوراها و هیأت های امناء ، دکتر محمد مخبر، دکتر سید عباس حسنی، دکتر امیرحسن حاجی ترخانی بعنوان اعضای هیأت امناء ، دکترسیدجواد حاجی میراسماعیل رئیس دانشگاه و دبیر هیأت امناء ، فریدون محمودی مشاور رئیس دانشگاه و رئیس دبیرخانه هیأت امناء و تعدادی از نمایندگان معاونت های وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی و اعضاء هیأت رئیسه، مدیران بودجه و مالی و حقوقی دانشگاه حضور داشتند.
در این جلسه ابتدا گزارش عملکرد سال 95 دانشگاه توسط رئیس دانشگاه به عنوان دبیرهیأت امناء ارائه شد که ازطرف اعضای هیأت امناء مورد تقدیر و تشکر قرارگرفت .
در پایان دستورجلسات پیشنهادی توسط رئیس دبیرخانه هیأت امناء مطرح که با ارائه نظرات ارشادی و حمایت های اعضاء محترم هیأت امناء به منظور استمرار فعالیت های دانشگاه مورد تصویب قرارگرفت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 437 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر