• اخبار

آرشیو تصاویر

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

آدرس

برگزاری مرحله دوم آزمون ورودی دانشجویان دکتری تخصصی سال تحصیلی ۹۷-۹۶ در دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: آزمون مصاحبه دکتری تخصصی در سه رشته سیاستگذاری سلامت، انفورماتیک پزشکی و اقتصاد سلامت  روز ۱۹ تیر ماه ۱۳۹۶ در محل دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار شد.

در این مرحله از آزمون دکتر اکبری قائم مقام  معاون آموزشی وزارت بهداشت،  دکتر حاجتی  دبیر شورای آموزش علوم پایه پزشکی بهداشت و تخصصی و دکتر اکبری ساری دبیر برد علوم مدیریت و اقتصاد سلامت کشور، دکتر مظاهری مدیر  امور آموزشی  تحصیلات تکمیلی دانشگاه از فرآیند اجرای امور بازدید کرده و از همکاران هیات علمی و کارکنان تقدیر و قدردانی به عمل آورد.

در این مرحله از آزمون در مجموع ۷۸ داوطلب از سراسر کشور که حد نصاب علمی را کسب کرده بودند، دعوت به مصاحبه شدند که از این تعداد ۳۵ نفر داوطلب رشته سیاستگذاری سلامت، ۱۹ نفر انفورماتیک پزشکی و ۲۴ نفر اقتصاد سلامت بودند. در انجام این آزمون اساتیدی خارج از دانشگاه ایران از جمله دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، کرمان، مشهد، تبریز و ارومیه برای مصاحبه مشارکت داشتند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 790 بار   |   دفعات چاپ: 63 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر