• اخبار

آرشیو تصاویر

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

آدرس

اعزام تیم‌ والیبال دانشجویان دختر دانشگاه به مسابقات ورودی سیزدهمین المپیاد ورزشی کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۵ |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: تیم والیبال دانشجویان دختر دانشگاه جهت حضور در مسابقات ورودی سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین به این دانشگاه اعزام شد.
تیم والیبال دانشجویان دختر دانشگاه جهت حضور در مسابقات دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۲۵ تیرماه سالجاری از مزار شهدای گمنام با حضور دکتر عبادی فرد آذر معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر بحرالعلوم مدیر نظارت و توسعه امور عمومی، بشری مدیر تربیت بدنی و دخیلی معاون فنی تربیت بدنی راهی مسابقات ورودی سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور گردید.
اسامی تیم والیبال به شرح ذیل می باشد:
الهام جعفری، مهسا امینی، نرگس مقدسی، فاطمه اصغر تبار ملکشاه، سیده ربابه نظری، مهدیه اشرف، راضیه ملایجردی، معصومه حسن زاده، مینا حیدریان،مهدیه ایجادی نصرآبادی، فاطمه کمال آرائی، زهرا شیرانی
مربی : زینب اینانلو
سرپرست : معصومه بیجاور

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 306 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر