• اخبار

آرشیو تصاویر

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

آدرس

همایش معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی با حضور وزیر بهداشت برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۵ |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: همایش معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور روز یکشنبه 25 تیر ماه 1396 در کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

گردهمایی معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت، دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت متبوع، معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور و مدیران معاونت تحقیقات و فناوری در کتابخانه دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

ارائه گزارش عملکرد معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور از محورهای اصلی این گردهمایی می باشد.

دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری گفت: تاکنون توانسته ایم بیشتر اهداف اسناد بالادستی را محقق کنیم که ارتقای کیفیت پژوهش ها یکی از این اهداف بود.

وی افزود: ارتقای کیفیت پژوهش ها در حالی محقق شد که چالش های زیادی در این زمینه داشتیم، اما با این وجود توانستیم به این مهم دست پیدا کنیم.

دکتر ملک زاده گفت: تاکنون میزان استناد به مقالات ما سه برابر شده است که این موضوع می تواند در آینده کمک زیادی به کشور کند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت افزود: بخش عمده ای از وقت و انرژی خود را در این دوره صرف توسعه زیرساخت های پژوهش کرده ایم که اثرات این اقدام در 5 سال آینده مشخص می شود.

دکتر ملک زاده در پایان گفت: طی دو سال گذشته وزارت بهداشت تنها وزارتخانه ای بود که بودجه 1 درصد پژوهش را تخصیص داد و صرف این هزینه در بخش تحقیقات می تواند کمک جدی به کشور کند تا با سرعت بیشتری به اهداف برسیم.

آلبوم تصاویر

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 214 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر