• اخبار

آرشیو تصاویر

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

آدرس

عیادت مشاور وزیر ارشاد از روحانی مجروح حادثه مترو شهرری در بیمارستان شهدای هفتم تیر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۵ |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: مشاور و مدیر روابط عمومی وزارت ارشاد برای عیادت از حجت‌الاسلام خلیل ذوالفقاری روحانی مجروح حادثه مترو شهرری به بیمارستان شهدای هفتم تیر رفت.

به گزارش آفتاب ری، دقایقی پیش مهرداد آگاهی مشاور وزیر ارشاد به همراه هدایت الله جمالی پور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری برای عیادت از حجت‌الاسلام خلیل ذوالفقاری که روز گذشته در مترو شهرری مورد هجوم قرار گرفته بود و اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان شهدای هفتم تیر شهرری بستری است، به این بیمارستان رفت.

آگاهی در گفت‌وگوی کوتاه با خلیل ذوالفقاری حال وی را پرسید و برایش آرزوی سلامتی و بهبودی کامل کرد.

در ادامه عیادت از مجروح حادثه مترو، مشاور وزیر ارشاد از پزشک معالج جویای روند سلامتی این روحانی شد که دکتر امیری رئیس بیمارستان، بیان کرد: برای ترمیم جراحت‌های وارده، روز گذشته مجروح تحت عمل جراحی قرار گرفت و پس از انجام عمل وضعیت سلامتی مجروح رو به بهبود است.

امیری اضافه کرد: برای بهبودی کامل تشخیص داده‌ایم تا حجت‌الاسلام ذوالفقاری تا پایان هفته در بخش مراقبت‌های ویژه بستری باشد.

فرماندار شهرستان ری با ابراز تاسف از این حادثه برای خلیل ذوالفقاری آرزوی سلامتی کامل کرد و افزود: پیگیری می کنیم تا امکانات اولیه اورژانس در ایستگاه مترو ایجاد شود تا در شرایط بروز حادثه اقدامات اولیه در همان مکان صورت بگیرد.

لازم به ذکر است: روز گذشته در ایستگاه مترو شهرری فردی شرور به حجت الاسلام خلیل ذوالفقاری قاضی سابق دادگاه خانواده شهرری و امام جماعت مسجد مرتضی علی(ع) شهرری حمله کرده و با استفاده از کاتر وی را از ناحیه صورت و گردن مجروح کرد. فرد مهاجم که به اخطار پلیس توجه نکرده بود مورد اصابت گلوله قرار گرفته و کشته شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 807 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر