• اخبار

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

تقدیر رئیس مرکز بهداشت شمال غرب از همکاران مرکز خدمات جامع سلامت شهید کاظمیان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۵ |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر جواد گلشنی رئیس مرکز بهداشت شمال غرب تهران روز شنبه 24 تیر از همکاران مرکز خدمات جامع سلامت شهید کاظمیان  تقدیر به عمل آورد.
پیرو بازدید و پایش مدیر کل دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت از مرکز خدمات جامع سلامت شهید کاظمیان و با توجه به نتایج بسیار مثبت این پایش، همچنین رضایت مدیر گسترش معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و نیز  رئیس دانشگاه و معاونت بهداشتی دانشگاه، دکتر جواد گلشنی با حضور در این مرکز از خدمات و همکاری های تمام پرسنل این مرکز با اهدای لوح تقدیر نمود.
گفتنی است در این مراسم نشست بصیرتی معرفتی در خصوص اخلاق اسلامی، حجاب و عفاف  برگزار شد. سپس دکتر گلشنی ضمن تشریح روند پایش صورت گرفته، انجام کار تیمی، داشتن تعهد سازمانی و وجدان کاری را از جمله مهمترین عوامل موفقیت در این پایش برشمرد.
وی همچنین بر ضرورت تداوم این روند و افزایش میزان بهره وری تاکید نمود.
سپس دکتر نصیر احمدی سرپرست مرکز کاظمیان از راهنمایی ها و پشتیبانی های دکتر گلشنی و سایر مسئولین ستادی تشکر نموده و خاطر نشان کرد: این اقدام ستاد و تکریم همکاران، بدون شک تأثیرات بسیار مثبتی بر افزایش کارآیی و انگیزه پرسنل دارد.
در پایان با اهدای لوح و شاخه گل از زحمات تمامی پرسنلی مرکز خدمات جامع سلامت شهید کاظمیان تقدیر به عمل آمد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 60 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر