• اخبار

آرشیو تصاویر

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

آدرس

برگزاری دومین جلسه کارگروه عرضه توسط اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۶ |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران : دومین جلسه کارگروه عرضه توسط اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو روز یکشنبه 25 تیر ماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت تشکیل گردید.
پیرو تفویض اختیار صورت گرفته از سوی اداره کل داروهای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، همچنین تشکیل کارگروه ‌های مرتبط با فعالیت‌های تفویض شده با ادارات متناظر دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، دومین جلسه کارگروه عرضه برگزار شد.
این جلسه با حضور دکتر باقرزاده رئیس اداره بهبود فرآیندها و امور استانهای اداره کل داروهای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو ، مدیران،  روسای ادارات متناظر دانشگاه‌های علوم پزشکی آبادان، البرز، ایرانشهر، بجنورد، بندرعباس، بوشهر، جیرفت، دزفول،  شهیدبهشتی، شیراز، کرمان، کردستان، یاسوج (اعضای کارگروه) با محوریت ارائه گزارش فعالیتهای انجام شده تشکیل گردید.
در این جلسه علاوه بر ارائه گزارش توسط مسوولین زیرگروه‌های مبارزه با قاچاق و تقلبات،  آمار و پژوهش،  سامان دهی عطاری ها، تدوین ضوابط و دستورالعمل و بحث و تبادل نظر پیرامون موارد فوق ، بر اساس نظرات اعضای کارگروه رئوس فعالیتها و برنامه‌های موردنیاز آتی تعیین و تصویب گردید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 150 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر