• اخبار

آرشیو تصاویر

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

آدرس

برگزاری ششمین کنفرانس سالیانه تومورهای هیپوفیز توسط مرکز تحقیقات غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۹ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: ششمین کنفرانس سالیانه علمی کشوری تومورهای هیپوفیز 12 مرداد 96 توسط مرکز تحقیقات غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه برگزار می شود.
ششمین کنفرانس سالیانه علمی کشوری تومورهای هیپوفیز 12 مرداد 96 با حضور پزشکان فوق تخصص غدد، جراحان مغز و اعصاب کشور و متخصصین داخلی توسط مرکز تحقیقات غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه برگزار می شود.
دکتر محمد ابراهیم خمسه دبیر علمی این کنفرانس در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: هدف از برگزاری این کنفرانس آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی در زمینه تشخیص ، درمان های دارویی و جراحی تومورهای هیپوفیز بوده که می تواند زمینه ساز تقویت همکاری متقابل بین گروههای مختلف درمانگر در داخل و خارج کشور شود. چرا که تشخیص و درمان مؤثر تومورهای هیپوفیز نیازمند همکاری گروهی پزشکان متخصص در رشته های مرتبط با این بیماری می باشد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: در کنفرانس علمی امسال اساتید داخلی و خارجی در زمینه تازه های تومورهای هیپوفیز سخنرانی خواهند نمود.
دکتر خمسه افزود: تشخیص و درمان این گروه از تومورها با چالشهای زیادی همراه است و بحثهای علمی جدی در مورد روشهای استاندارد تشخیص و درمانی این تومورها مطرح می باشد. مهمتر اینکه روشهای درمان جراحی و دارویی در چند سال گذشته تغییرات عمده ای داشته است.
وی خاطر نشان کرد: بحث درمان دارویی تومورهای که هورمون ساز هستند، جایگاه درمانی دارویی و همینطور روشهای جدید جراحی با عوارض کمتر و نتایج درمانی بهتر، در طی سالهای اخیر در دنیا جزء مسائل مهمی هستند که در کشور ما نیز، با آشنایی متخصصین غدد، جراحان مغز و اعصاب با این روش ها می تواند درمان موثرتری را برای بیماران به همراه داشته باشد.
لازم به ذکر است: این کنفرانس علمی دارای امتیاز بازآموزی برای فوق تخصصین غدد، متخصصین داخلی و متخصصین جراحی مغز و اعصاب است.
متقاضیان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 88945435 تماس حاصل نمایند.
مکان برگزاری: تهران، هتل سیمرغ

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 2107 بار   |   دفعات چاپ: 73 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر