• اخبار

آرشیو تصاویر

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

آدرس

بیماریابی فعال اتباع افغانی در منطقه 22 تهران توسط واحد بیماریهای واگیر مرکز بهداشت غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۸ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: بیماریابی فعال اتباع افغانی در منطقه 22 تهران از تاریخ 16 مرداد ماه توسط واحد بیماریهای واگیر مرکز بهداشت غرب تهران  آغاز گردید.
برنامه بیماریابی فعال توسط واحد بیماریهای واگیر مرکز بهداشت غرب تهران  با همکاری 2 نفر نیروی آزمایشگاه والفجر ، 2 نفر نیروی کلینیک مشاوره بیماری های رفتاری و یک کارشناس بیماریهای واگیر  ویژه 900 نفر اتباع افغانی تحت پوشش مرکز بهداشت غرب تهران ، از تاریخ 16 مرداد ماه 1396 آغاز شد.
گفتنی است این برنامه شامل گروه در معرض خطر انتقال و شیوع بیماریهای واگیر می باشند، 4 بیماری (سل ، مالاریا ، ایدز و التور ) مورد بررسی قرار میگیرند.
همچنین درزمینه پیشگیری از سل، اچ آی وی، اصول بهداشت فردی شامل آداب سرفه و رعایت فاصله فردی آموزش ارایه شد. این برنامه در طی روزهای آینده ادامه خواهد داشت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 130 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر