برگزاری کارگاه آموزشی جهت دستیاران پذیرفته شده چهل و چهارمین آزمون پذیرش دستیاری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۸ |

به استحضار می رساند کارگاه 4 روزه آشنایی با فرآیندهای آموزشی و مسائل مرتبط با آن جهت پذیرفته شدگان چهل و چهارمین دوره پذیرش دستیار تخصصی از تاریخ 13 لغایت 16 شهریورماه در مجتمع آموزشی درمانی حضرت رسول اکرم (ص) برگزار می گردد که شرکت کلیه دستیاران الزامی است. ضمناً دستیاران در مدت برگزاری کارگاه از انجام کشیک معاف می باشند و برنامه آموزشی ایشان پس ازتاریخ یاد شده خواهد بود.
لازم به ذکر است دستیارانی که به هر دلیل از شرکت در کارگاه اجتناب نمایند 3 نمره از 30 نمره ارزیابی رفتار حرفه ای در هنگام معرفی به آزمون ارتقاء ایشان کسر خواهد شد.

آدرس : خیابان ستارخان خیابان نیایش- مجتمع آموزشی درمانی حضرت رسول اکرم(ص) سالن حضرت ابوالفضل(ع)

جهت دریافت برنامه مربوط به کارگاه های آموزشی اینجا کلیک نمایید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 865 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر