برگزاری جشن ولایت با حضور امام جمعه گلستان در شبکه بهداشت بهارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۴ |
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان: همزمان با فرا رسیدن عید بزرگ غدیر خم مراسم جشنی در روز دوشنبه 13 شهریور ماه ، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین حاج آقا صفایی امام جمعه گلستان ، حاج آقا محمودی مسئول دفتر امام جمعه ، مدیر ،معاونین و پرسنل شبکه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت بهارستان برگزار گردید .
در این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین حاج آقا صفایی امام جمعه گلستان ضمن تبریک عید غدیر خم به بیان مطالبی پیرامون این عید و اهمیت ولایت پرداخت  .

حجت‌الاسلام و المسلمین حاج آقا صفایی با اشاره به در پیش بودن عید سعید غدیر خم ، از واقعه غدیرخم به عنوان واقعه ای تاریخی یاد کرد و گفت: پیامبر گرامی اسلام در واقعه غدیر می خواست سرنوشت امت مسلمان را تعیین کند.
وی گفت: واقعه غدیرخم به عنوان نسخه تضمین راه پیامبر گرامی اسلام و نسخه حکومت است.
حجت‌الاسلام و المسلمین حاج آقا صفایی در این جلسه با بیان جایگاه غدیر در دین اسلام اظهار داشت :غدیر تدوام راه انبیاء الهی خاصه پیامبر خاتم حضرت محمد (ص) است .
وی تصریح کرد :عید غدیر از یکی از اعیاد مهم و بزرگ اسلامی است و خبطه گرانقدر غدیر راه و چراغ هدایت جامعه اسلامی به شمار می رود و عید قربان و عید غدیر مظهر عبادت و بندگی خدا است.
در ادامه دکتر دمیریان ضمن تبریک عید ولایت ، خلاصه ای از عملکرد شبکه در هفته دولت را تشریح نمود و از زحمات امام جمعه گلستان و حمایتهای بی دریغ ایشان با اهداء لوح سپاس تشکر و قدردانی کرد.  .
در پایان مراسم نماز ظهر و عصر به امامت حاج آقا صفایی به صورت جماعت در نماز خانه شبکه برگزار گردید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 68 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر