اردوی یک روزه سیاحتی بهورزان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۶ |
 در مورخ 96/6/14 اردوی یک روزه سیاحتی روستای برغان از توابع شهر کردان با حضور کلیه بهورزان شاغل شهرستان رباط کریم برگزار شد.
زهرا عسگری مسئول برنامه امور بهورزی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم هدف از برگزاری این اردو را به مناسبت گرامیداشت روز ملی بهورز که در تاریخ دوازدهم شهریور هرسال می باشد و همچنین افزایش انگیزه و مشارکت بیشتر بهورزان در برنامه های جاری نظام سلامت عنوان نمود.
مسئول برنامه امور بهورزی یادآور شد در حاشیه این سفر با برگزاری مسابقه دارت و پانتومیم و اهدای جوایز به نفرات برتر این مسابقات تجلیل بعمل آمد و همچنین از نفرات برتر آزمون بهورزی شهرستان در سال 1396 و بهورزان نمونه سال 1396 تجلیل شایسته ای بعمل آمد. لازم به ذکر بهورزان نمونه سال 1396 شهرستان خانم فاطمه صحت و آقای یوسف آیینی بودند.
شایان ذکر است از بهورزان به همراه خانواده شان به صرف صبحانه ناهار و میان وعده(بستنی) پذیرایی بعمل آمد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 174 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر