• اخبار

آرشیو تصاویر

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

آدرس

برگزاری کارگاه آموزشی ازدواج سالم و پایدار ویژه داوطلبین جوان هلال احمر شهرستان شهریار به مناسبت هفته ازدواج

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۹ |
روابط عمومی دانشگاه : به مناسبت هفته ازدواج در شهریور ماه 96 و هماهنگی های انجام شده با خانم درستکار از جمعیت هلال احمر شهرستان شهریار و  کارشناسان واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس برای جوانان داوطلب هلال احمر کارگاه آموزشی ازدواج شاد و پایدار در تاریخ 15 شهریور ماه برگزار شد.
در این جلسه ضمن آموزش معیارهای مناسب ازدواج، معایب ازدواج دیرهنگام، مزایای ازدواج برای زن، مرد، جامعه و نحوه صحیح انتخاب همسر و همچنین بیان سیاستهای جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری کتابچه ازدواج ، پمفلت و بسته های ازدواج شاد و پایدار بین شرکت کنندگان توزیع شد.
همچنین به پرسش های شرکت کنندگان پاسخ داده شد و به صورت بحث گروهی جوانان معیارهای خود برای ازدواج و توقعات ایشان از همسرشان را بیان کردند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر