• اخبار

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

فراخوان بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه سال 1396

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۷ |

روابط عمومی : به اطلاع می رساند در راستای انتخاب نخبگان و ارج نهادن به علم اندوزان و با توجه با آغاز برگزاری بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه از علاقمندان جهت شرکت در این جشنواره دعوت به عمل می آید.

متقاضیان می توانند به مدت دو هفته تا 30مهره ماه سال جاری ضمن مطالعه دقیق آئین نامه و اصلاحیه آن بهمراه شیوه نامه با درج مستندات مورد نظر در بخش های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی نسبت به شرکت در جشنواره اقدام نمایند.
لازم به ذکر است فایل پوستر جشنواره بهمراه فایل­های آیین نامه، اصلاحیه آیین نامه و راهنمای ثبت نام در سامانه جشنواره دانشجوی نمونه، قرار دارد
فایل­های موردنظر در پایگاه اطلاع رسانی www.nemooneh.saorg.ir  قابل دسترسی می­باشد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 216 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر