• اخبار

الگوی زندگی سالم تضمین تامین سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۸ |
الگوی زندگی سالم تضمین تامین سلامت روان

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر شهربانو قهاری متخصص روانشناسی بالینی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران هیجدهم مهرماه مصادف با روز جهانی بهداشت روان (10اکتبر) ضمن گرامیداشت این روز عنوان داشت: بهداشت روان از اجزای نظام مراقبت بهداشت اولیه می باشد که سابقه ادغام آن در ایران به سال 1368 بر می گردد.
دکتر قهاری اظهار داشت : در بهداشت روان به مسئله سلامت روان از دیدگاه کلی پرداخته می شود که در این راستا سه مرحله پیشگیری حائز اهمیت است. پیشگیری اولیه جلوگیری از ابتلا به بیماری های روان، پیشگیری ثانویه  شناسایی به موقع بیماری و درمان به موقع، مرحله سوم پیشگیری مراقبت و کمک به بیماران مزمن روانی و ارایه آموزشهای لازم می باشد.
متخصص روانشناسی بالینی گفت: آنچه باید در مراحل پیشگیری مدنظر قرار گرفته شود، تاکید بر مرحله اول پیشگیری از طریق ارایه آموزشهای ضروری به افراد جامعه می باشد تا امکان ابتلا به بیماریهای روان کاهش یابد.
وی افزود: آموزش به عنوان مکانیزم مقابله ای برای  حل مشکلات محسوب می شود. همچنین داشتن الگوی زندگی سالم و با کیفیت می تواند تضمین تامین سلامت روان افراد باشد که از آن میان می توان به داشتن خواب منظم ، استفاده صحیح از فضای مجازی ، مصرف غذای سالم ، انجام حرکات ورزشی و تقویت ارزشها و باورهای معنوی و فرهنگی اشاره داشت.
استاد یار دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان داشت: نهادینه شدن ارزشهای اجتماعی و اخلاقی در شخص می تواند کمک شایانی برای مشخص نمودن مسیر زندگی وی باشد.
وی ادامه داد: مهارت پذیرش و قبول شرایط درونی توسط فرد و قضاوت نکردن در مورد دیگران درتامین سلامت روان موثر است .
دکتر قهاری تصریح کرد:  افراد باید با کسب مهارتهای لازم زندگی ، ناکامی ها را تحمل  و استرس ها و فشارهای زندگی را مدیریت  واحساسات خود را به شیوه صحیح  ابراز نمایند.
دکتر قهاری ضمن توصیه بر تقویت افکار مثبت تاکید داشت : افراد باید از پرداختن به افکار منفی پرهیز نمایند تا سلامت روان در معرض خطر قرار نگیرد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 591 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر