• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری نمایشگاه روز جهانی کاهش خطر بلایا در دانشکده مدیریت، پرستاری و مامایی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۸ |
 برگزاری نمایشگاه روز جهانی کاهش خطر بلایا در دانشکده مدیریت، پرستاری و مامایی
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران:  مطابق با تائید مجمع جهانی سازمان ملل متحد (۱۹۸۹)، سیزدهم اکتبر هر سال به عنوان روز جهانی کاهش خطر بلایا نام گذاری شده است. هدف از بزرگداشت این روز، توسعه فرهنگ جهانی کاهش خطر پذیری بلایا در بین مردم و دولت ها می باشد . رسالت این روز تشویق شهروندان و دولتمردان به مشارکت در فعالیتهایی جهت ساختن جامعه ی تاب آور در برابر بلایا است.
موضوع روز جهانی کاهش خطر بلایا در سال ۲۰۱۷، در راستای دومین هدف چهارچوب سندای " کاهش تعداد افراد متاثر از بلایا"می باشد و تاکید اصلی برای تحقق این هدف بر "خانه، اما خانه ای ایمن: کاهش در معرض بلایا قرار گرفتن وکاهش آوارگی"  است.
 در راستای حساس سازی جامعه به همت اساتید و دانشجویان دوره دکترای سلامت در حوادث و بلایای ورودی ۱۳۹۲ دانشگاه علوم پزشکی ایران، برنامه هایی از جمله برگزاری غرفه و نمایشگاه کاهش خطر بلایا در محل دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی و دانشکده پرستاری و مامایی و دانشکده پزشکی، با همکاری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار می گردد.
علاوه بر این جلسات آموزشی در کلاسهای دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی، چند مدرسه سطح شهر تهران و همچنین آموزش گروه های سنی ۳ الی ۵ سال در مهد کودک دانشکده مدیریت، پرستاری و مامایی توسط گروه روز چهارشنبه 19 مهر ماه برگزار می شود.
از عموم علاقمندان دعوت می شود از غرفه های مذکور بازدید نمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1882 بار   |   دفعات چاپ: 172 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر