• اخبار

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

دیدار معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاران این معاونت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۹ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه بدنبال ابقا خود در سمت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، روز چهارشنبه 19 مهرماه 96 با همکاران معاونت دیدار کرد.
دکتر ولایی در ابتدا به هدف دانشگاه برای حرکت به سمت دانشگاه های هزاره ی سوم  و تلاش معاونت  برای انجام تمامی امور در راستای اهداف دانشگاه پرداخت و عنوان کرد: دو عامل اساسی این حرکت، خلق ثروت (درآمدزایی) و  ایده های نوین خواهد بود.
معاون غذا و دارو  با اشاره به  نقش نظارتی بودن معاونت غذا و دارو افزود :  هرچند نقش این معاونت  غالبا در حوزه  ی نظارتی است ولی نباید از بحث آموزش و پژوهش غافل شد و رعایت  جایگزینی  انجام امور به روش های نوین به جای روش های سنتی، میتواند عاملی در  حرکت به سمت پیشرفت  محسوب شود.
از سویی دیگر با برنامه ریزی ها و استراتژی های درست میتوان درآمدزایی خوبی را در جهت کمک به دانشگاه و کمک به دولت را شاهد باشیم.
در ادامه دکتر ولایی ضمن استقبال از  ایده های نو و هر پیشنهادی که منجر به پیشرفت  و ارتقا دانشگاه خواهد شد استقبال کرد و برای ارتقا جامعه و کاهش تخلفات  توصیه هایی کرد.
وی در ادامه  پیرامون اهمیت جان و سلامت مردم که با  نظارت  بیشتر در همه حوزه های معاونت  و برخورد شدید با تخلف های صورت گرفته و از همه مهمتر با داشتن تعلق سازمانی  تاکید کرد .
 آخرین توصیه معاون غذا و دارو برای بهتر بودن و پیشرفت روز افزون،  به  داشتن  کرامت انسانی ،  اخلاق خوب و  رفتار خوب در برخورد با ارباب رجوع اشاره داشت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 87 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر