• اخبار

بازدید استانداری از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه حقوق شهروندی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۹ |
بازدید استانداری از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه حقوق شهروندی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: بازدید استانداری از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه حقوق شهروندی به منظور ارزیابی و پایش عملکرد دانشگاه در این حوزه حقوق شهروندی (تصویب نامه شماره 1127128 مورخ 28/12/95 شورای عالی اداری) در تاریخ 18 مهر ماه  1396انجام شد.
 تیمی از استانداری تهران به سرپرستی مفیدی نیا معاون ارتباط مردمی بازرسی استانداری روز 18 مهر ماه 1396 از ستاد دانشگاه بازدید،سپس جلسه ای با حضور دکتر مبارکی معاون توسعه دانشگاه، دکتر جعفریان مدیر بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه، دکتر پازکی مدیر روابط عمومی،سرابی مدیر بودجه و تعدادی از کارشناسان ستادی در دفتر ستاد مرکزی دانشگاه تشکیل و توضیحات لازم در خصوص عملکرد دانشگاه در رابطه با حقوق شهروندی ارائه گردید.
در ادامه کارشناسان مدیریت بازرسی و امور حقوقی استانداری تهران در تاریخهای 18 و 19 مهر ماه در واحدهای ستادی حضور و مستندات لازم را بررسی و جمع آوری کردند و مقرر گردید از نتیجه ارزیابی و پایش متعاقبا به دانشگاه اعلام گردد.
شایان ذکر است در همین راستا بازدید مشابهی به سرپرستی معاون ارتباط مردمی بازرسی استانداری از مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی هاشمی نژاد و فیروزگر 20 و 27 شهریور ماه بعمل آمد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 383 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر