• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

برگزاری مراسم هفته بهداشت روان و هفته ملی سلامت زنان توسط معاونت بهداشتی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۴ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: همزمان با فرارسیدن هفته بهداشت روان و هفته ملی سلامت زنان؛ حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه روز 24 مهر ماه با اهدا گل به کارکنان معاونت بهداشتی، از زحمات آنان تقدیر نمود.
دکتر بحرالعلوم معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان مطلب فوق افزود: همچنین طی مراسمی که از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه در محل ساختمان ستاد بهداشت و درمان دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی برگزار گردید، تعدادی از هنرمندان با در دست داشتن پلاکاردها و شعارهایی در خصوص سلامت روان و سلامت بانوان ، پیام های بهداشتی را  به مراجعین  در ساختمان ستاد، خیابانها و معابر عمومی اطراف عرضه نمودند.
وی خاطرنشان کرد: این اقدام با تحسین مردم و مراجعین همراه بود و با استقبال شایان توجه روبرو گردید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 2208 بار   |   دفعات چاپ: 154 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر