دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی در فرمانداری شهرستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۴ |
کارگروه شهرستانی سلامت و امنیت غذایی با دستور جلسه «آمادگی در برابر بروز احتمالی بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان» با حضور روسای ادارات و ارگانهای سطح شهرستان در تاریخ 96/8/2 در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد. در این جلسه جناب آقای موسوی معاون محترم سیاسی – انتظامی فرمانداری ضمن خیرمقدم به حاضرین سوء مدیریت مدیران در راهنمایی و ارائه خدمات به مردم را یکی از آفات خدمت رسانی به مردم دانست و برلزوم مدیریت صحیح در خدمت رسانی به مردم تاکید کرد. ایشان ضمن اشاره به حمایت دولت از تولیدات داخلی ، بهداشت و تامین امنیت سلامتی مردم را شرط این حمایت ها دانست. در ادامه دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت گزارشی از اقدامات شبکه در خصوص آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ارائه دادند. و در خصوص انتظارات شبکه بهداشت از ادارات سطح شهرستان بخصوص در مواقع بحران مواردی را ذکر کردند، سپس جناب آقای دکتر سلوکانه رئیس محترم اداره دامپزشکی ضمن بیان اقدامات شبکه دامپزشکی درخصوص آنفلوانزای فوق حاد پرندگان توضیحات مبسوطی در زمینه پراکندگی بیماری در جهان، ایران و راه های انتقال و پیشگیری از بیماری بیان نمودند. در ادامه روسای سایر ادارات شرکت کننده در جلسه پیشنهادات خودرا ارایه نمودند.

CAPTCHA code

دفعات مشاهده: 565 بار   |   دفعات چاپ: 89 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر