• آموزش
  • اساتید
  • دانشجویان
  • روابط عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی فراخوان نهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت با عنوان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۵ |

پوستر سیمرغ

بنابر گزارش مفدای دانشگاه ایران در این فراخوان به برگزاری جشنواره در بخش‌های آزاد، فرهنگ سلامت و بین الملل در سطوح مختلف اشاره شده و آمده است: جشنواره نهم که با نام سیمرغ شناخته خواهد شد در بخش آزاد ویژه دانشجویان، کارکنان، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و جامعه پزشکی کشور، بخش فرهنگ سلامت ویژه دانشجویان تمام دانشگاه‌ها، مراکز و موسسات آموزش عالی کشور و بخش بین الملل با موضوع فرهنگ سلامت ویژه دانشجویان سراسر دنیا برگزار خواهد شد.
بر اساس اعلام دبیرخانه دائم جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، مهلت ثبت نام و ارسال آثار دهم آبان ماه ۹۶ الی اول بهمن ماه ۹۶ در نظر گرفته شده است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت جشنواره www.festivalf.ir مراجعه کنند.

جشنواره بین المللی سیمرغ که نامش برگرفته از سیمرغ افسانه‌ای که در ادبیات ایران به عنوان مرغ درمانگر و نماد جدید جامعه پزشکی شناخته می‌شود در پنج بخش تئاتر،‌ فیلم، ادبی، ‌هنرهای تجسمی و موسیقی، بهار ۱۳۹۷ در شهر تهران برگزار خواهد شد.

برای مشاهده فراخوان اینجا را کلیک نمائید.

برای دریافت راهنمای ثبت نام و ثبت اثر اینجا را کلیلک نمائید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 56 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر