• پایگاه فرهنگسازی سلامت

قابل توجه دانشجویان و اعضای هیئت علمی علاقه مند به مطالعات بین رشته‌ای

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۶ |
قابل توجه دانشجویان و اعضای هیئت علمی علاقه مند به مطالعات بین رشته‌ای
 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: به اطلاع می رساند دبیرخانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت در نظر دارد با هدف تربیت پژوهشگران ویژه در زمینه تحقیقات قرآن و سلامت، دانشجویان و اعضای هیئت علمی علاقه مند به مطالعات بین رشته‌ای با موضوع فوق را شناسایی نماید.
 دانشجویان و اعضای هیئت علمی واجد شرایط دانشکده، مشخصات خود را حداکثر تا تاریخ 30 آبان ماه از طریق پورتال این معاونت به نشانی http://mefda.ir ثبت نمایند.
لازم به ذکر است درج مشخصات در پورتال مذکور برای ثبت نام کنندگان حقی ایجاد نخواهد کرد و از برگزیدگان پس از بررسی‌های لازم، جهت شرکت در کارگاه‌ها، دوره ها وهمایش‌های تخصصی و همچنین مشارکت در پروژه‌های علمی، تحقیقاتی دعوت به عمل خواهد آمد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1257 بار   |   دفعات چاپ: 186 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر