• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه مشترک بین دانشگاههای علوم پزشکی ایران و اصفهان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۱ |
برگزاری جلسه مشترک بین دانشگاههای علوم پزشکی ایران و اصفهان
به منظور آشنایی مدیران ارشد حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با فرایندهای امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران جلسه ای با حضور دکتر قاسمی معاون بین الملل دانشگاه صبح امروز شنبه 20 آبان 96 در دفتر معاونت بین الملل دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  به منظور بازدید مدیران ارشد آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران و آشنایی با امور بین الملل و اخذ پذیرش دانشجوی خارجی، جلسه ای با حضور دکتر محمد صادق قاسمی معاون بین الملل و دکتر سید احمد احمدی سرپرست مدیریت همکاری های بین الملل، اعتبار بخشی و رتبه بندی دکتر محمد رضا صبری معاون آموزشی و دکتر میر محمد صادقی مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و هیئت همراه ، صبح امروز شنبه 20 آبان ماه در دفتر معاونت بین الملل دانشگاه تشکیل گردید.
در این جلسه در خصوص فرایند جذب پذیرش دانشجویان خارجی بر اساس ضوابط و مقررات ، بین المللی سازی فعالیت های دانشگاه ،آشنایی با فرایند امور بین الملل ، نحوه تدریس به دانشجویان بین الملل ،  فرآیند اخذگواهی اعتبار بخشی بین المللی  و نحوه تحصیل برای دانشجویان مهمان از سایر کشورها بحث و تبادل نظر شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1061 بار   |   دفعات چاپ: 169 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر