• اخبار

برگزاری هفتمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۱ |
برگزاری هفتمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملارد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: هفتمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملارد  روز شنبه مورخ 20آبان ماه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
هفتمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملارد  با حضور شاهقلیان معاونت سیاسی انتظامی فرماندار و دکتر عسگری مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد و اعضای کارگروه روز شنبه مورخ 20آبان ماه در سالن جلسات فرمانداری تشکیل گردید.
در این جلسه ضمن پیگیری نتایج مصوبات کارگروه ششم و تأکید جهت پیگیری های لازم در راستای تحقق مصوبات، در خصوص اقدامات لازم و انجام گرفته در زمینه آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، دسترسی انشعابات برق و آب سکوی موقت جدید پسماند بحث و تبادل نظر شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 100 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر