• اخبار

اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای امدادرسانی به مناطق زلزله زده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۲ |
اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای امدادرسانی به مناطق زلزله زده
در پی وقوع زلزله در غرب کشور، دانشگاه علوم پزشکی ایران آمادگی کامل خود را برای امدادرسانی به مناطق زلزله زده اعلام نمود.
دکتر ناصری پور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن عرض تسلیت به بازماندگان زلزله ناگوار مناطق غربی کشور از اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای کمک به هموطنان مناطق زلزله زده خبر داد.
وی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی ایران آمادگی اعزام نیرو و تجهیزات فنی جهت امدادرسانی به مناطق زلزله زده را دارد.
رییس دانشگاه گفت: تمامی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران آمادگی لازم جهت پذیرش مصدومین حادثه زلزله اخیر را دارند و تیم‌های واکنش سریع بهداشتی درمانی این دانشگاه به محض درخواست نیرو آماده اعزام به محل حادثه هستند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 444 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   1 نظر

نظر ارسال شده توسط الهام در تاریخ ۱۳۹۶/۸/۲۳
من خیلی دوست دارم به عنوان نیروی داوطلب برم کمک ....رشتم علوم آزمایشگاهیه