• اخبار

آرشیو تصاویر

شماره های تماس با ما ۰۲۱۸۶۷۰۱

آدرس

ارائه خدمات به مصدومین حادثه زلزله غرب کشور در بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۳ |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران:  در پی حادثه زمین لرزه در غرب کشور و درگذشت تعدادی از هموطنان ، معاونت درمان دانشگاه گزارشی از روند ارائه خدمات به مصدومین و بازماندگان ارائه نمود.
متن گزارش به شرح ذیل است:
ضمن عرض تسلیت به همه بازماندگان ، مصدومین و خسارت دیدگان ، برای همه درگذشتگان علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه حضرت احدیت مسئلت داریم.
در راستای اهداف عالی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و طبق سنوات گذشته در ساعات اولیه اعلام حادثه ، ضمن تشکیل، فعال نمودن چارت  ICS  و تیم مدیریت بحران در معاونت درمان جهت امدادرسانی به مصدومین با حداکثر توان درحداقل زمان ، این معاونت مبادرت به اعزام تیم درمان متشکل از متخصصین ارتوپدی ، طب اورژانس، جراحی عمومی ، جراحی اعصاب و اکیپ کامل پرستاری جهت امداد رسانی به مصدومین حادثه در غرب کشور نموده است.
 در همین راستا تمامی بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن اعلام اماده باش کامل ، امادگی صد در صد خود را جهت پذیرش مصدومین اعلام نمودند.
در همین خصوص  تعدادی از حادثه دیدگان در ساعت اولیه صبح امروز دوشنبه مورخ 22 آبان  به مراکز درمانی تابعه  دانشگاه علوم پزشکی ایران جهت ادادمه درمان و اقدامات پزشکی منتقل شده اند.
 از مهمترین تصمیمات کمیته مدیریت بحران می توان به اعزام تیم بهداشت روان به مناطق مورد اشاره جهت حمایت روحی و روانی از حادثه دیدگان و بازماندگان اشاره نمود.
در ادامه تیم مدیریتی و کارشناسی معاونت درمان جهت عیادت، دلجویی و نظارت بر نحوه ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به مراکز مراجعه نمودند.
امید است که با همت بلند مسئولین دولت خدمتگزار و مردم خونگرم و نوع دوست ایران اسلامی مرهمی بر آلام و اندوه بازماندگان  این حادثه تاسف بار گذاشته شود .
دانشگاه علوم پزشکی ایران متعهد می شود ارسال هرگونه امکانات امدادی ،خدماتی ونیروی انسانی متخصص ، از هیچ تلاشی فروگذار نشود.
 بدیهی است رسیدگی به امور درمانی مصدومین حادثه دیده در اولویت کاری معاونت درمان تا زمان تعیین تکلیف نهایی می باشد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 240 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر