• اخبار

آغاز دومین کنگره واکاوی آموزش پرستاری در ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۳ |
آغاز دومین کنگره واکاوی آموزش پرستاری در ایران
دومین کنگره واکاوی آموزش پرستاری در ایران صبح امروز ۲۳ آبان ماه در دانشکده پرستاری و مامایی آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دومین کنگره واکاوی آموزش پرستاری در ایران به ریاست دکتر فروغ رفیعی و با حضور دکتر محمد علی آدابی رئیس سازمان نظام پرستاری، دکتر شریفی مقدم  قائم مقام سازمان نظام پرستاری، دکتر مداح دبیر هیئت بورد رشته پرستاری، جمعی از اساتید و پیشکسوتان رشته پرستاری از سراسر کشور روز ۲۳ آبان ماه در دانشکده پرستاری و مامایی آغاز به کار کرد.
دکتر حمید پیروی دبیر علمی کنگره از حضور اساتید و پیشکسوتان رشته پرستاری تقدیر نموده و بیان داشت: آموزش پرستاری در ایران حدود یک صده قدمت دارد و  دراین دوران خصوصاً دهه اخیر دچار تحولات عظیمی شده است. لذا دانشکده پرستاری و مامایی ایران قصد دارد تا با برگزاری کنگره هایی از این دست در اصلاح ساختار آموزش پرستاری نقش موثری ایفا نماید.
دکتر پیروی اظهار کرد: در مجموع ۸۰ مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال که از آن میان ۱۲ مقاله انتخاب شده که در دو بخش ارائه خواهد شد. حدود ۵۰ مقاله در قالب پوستر پذیرفته شده است و بخش اعظم کنگره به پانل متخصصان اختصاص یافته است.
ایشان از حمایتهای معاونت پرستاری، سازمان نظام پرستاری، انجمن علمی پرستاری ایران و انجمن علمی پرستاری قلب ایران  و از زحمات رئیس، دبیر اجرایی، تیم اجرایی کنگره و سایر دست اندرکاران تقدیر و تشکر نمود.
دکتر فروغ رفیعی رئیس دومین کنگره واکاوی آموزش پرستاری در ایران بیان کرد: اهمیت آموزش پرستاری بر هیچ کس پوشیده نیست. پرستاران همواره بر بالین بیمار حاضر هستند و خدمات گرانبها و با اهمیتی ارائه می دهند. لذا آموزش آکادمیک آنها اهمیت زیادی پیدا می کند.
 آموزش خوب با روش خوب می تواند پیامدهای خوبی در پی داشته باشد و منجر به مراقبتی با کیفیت شود؛ و بالعکس، آموزش نامناسب با منابع، امکانات و زیر ساختهای محدود و معیوب تحت شرایط تنش آور، مسلماً به خطر افتادن ایمنی بیماران و متزلزل کردن جایگاه حرفه ای پرستاری را به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: پرستاری در طول سالیان متمادی فراز و نشیبهای زیادی را پشت سر گذاشته، خصوصاً در سالهای اخیر چالشهای زیادی را تجربه کرده است. یکی از این چالشها و شاید مهمترین آنها کمبود آموختگان پرستاری و به روایتی کمبود جذب دانش آموختگان پرستاری بوده است .
رئیس دومین کنگره واکاوی آموزش پرستاری در ایران گفت: چالش مهم دیگر کیفیت آموزش پرستاری و ارتباط آن با کیفیت خدمات ارائه شده در بالین می باشد. کمیت و کیفیت باید در یک راستا پیش روند تا بتوانیم مراقبت پرستاری با کیفیتی را در بالین شاهد باشیم. مسائل و چالشها بسیار زیاد هستند، اما با توجه به اهمیت پرستاری در حفظ و ارتقاء سلامت مردم و در عین حال مشکلاتی که در راه آموزش پرستاری وجود دارد، لازم است مقوله آموزش پرستاری مورد بحث و توجه بیشتری قرار گیرد. لذا دانشکده پرستاری و مامایی ایران بر آن شد تا کنگره ای را با محوریت آموزش پرستاری برگزار نماید.
دکتر رفیعی هدف از برگزاری کنگره را واکاوی گذشته، حال و آینده پرستاری در ایران، تحلیل بهترین شواهد و زمینه سازی برای کاربست آن در آموزش پرستاری را عنوان و اذعان داشت: در همین راستا چالشها و تحولات آموزش پرستاری مورد بررسی و کنکاش قرار می گیرد و مسائل مرتبط توسط متخصصین و فرهیختگان این رشته روشن خواهد شد، مسلماً ارائه مقالات و برگزاری پانلها می تواند با تبادل نظر تا حد زیادی به روشن شدن مسائل و ارتقای بدنه دانش آموزشی پرستاری کمک کند.
رئیس کنگره در پایان اظهار امیدواری کرد پرستاری بتواند به بهترین سطح کیفی آموزش دستیابی پیدا کند و در کنگره های آینده موفقیتهای آموزش پرستاری در ابعاد مختلف موضوع همایشهای آتی باشد.
گفتنی است در برنامه افتتاحیه دومین کنگره واکاوی آموزش پرستاری در ایران دکتر حمید پیروی سرپرست دانشکده از روسای پیشین دانشکده تقدیر نمود.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 421 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر