• پایگاه فرهنگسازی سلامت

انتصاب دکتر حمید چناری بعنوان سرپرست بیمارستان شهدای یافت آباد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۷ |
انتصاب دکتر حمید چناری بعنوان سرپرست بیمارستان شهدای یافت آباد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه طی حکمی دکتر حمید چناری را بعنوان سرپرست بیمارستان شهدای یافت آباد منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر حمید چناری
متخصص محترم بیهوشی

باسلام واحترام
نظر به تعهد، شایستگی و سوابق اجرایی ارزشمند جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم درمان دانشگاه به مــوجب این ابلاغ به عنوان سرپرست بیمارستان شهدای یافت آباد منصوب می‌شوید تا در چهارچوب قوانین و مقــررات مربوطه انجــام وظیفه نمایید.
امید است با استفاده از ظرفیتهای قابل توجه آن بیمارستان، بکارگیری خرد جمعی و جلب مشارکت پزشکان و کارکنان خدوم آن واحد، ضمن بهره مندی از روش های نوین مدیریت، رعایت عدالت و تقوی الهی درجهت ارائه خدمات مطلوب به بیماران نیازمند و تحقق اهداف دانشگاه موفق و موید باشید. از درگاه خداوند متعال برای شما توفیق روزافزون آرزومندم.
دکتر مسعود ناصری پور
رییس دانشگاه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 5173 بار   |   دفعات چاپ: 179 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر