• اخبار دسته بندی شده

ابقا دکتر محمد تقی جغتایی در سمت سرپرست دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۹ |
ابقا دکتر محمد تقی جغتایی در سمت سرپرست دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور رئیس دانشگاه  طی حکمی دکتر محمد تقی جغتایی را بعنوان سرپرست دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه در سمت خود ابقا نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر محمد تقی جغتایی
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

با سلام و احترام

توسعه و تحول در زمینه‌های مختلف علوم سلامت مستلزم تربیت نیروی انسانی فرهیخته و متعهد بر اساس ارزش‌های اسلامی، اصول علمی و منطبق بر نیازهای روز جامعه، به عنوان یکی از اهداف اصلی دانشگاه، نیازمند برنامه‌ریزی هدفمند و منسجم می‌باشد. فلذا با توجه  به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ، در سمت سرپرست دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه ابقاءمی شوید.
 انتظار می‌رود با بکارگیری روش‌های نوین مدیریت و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه اعضاء محترم هیأت علمی و توان تخصصی خبرگان این حوزه در جهت ارتقاء کیفی و کمی امور آموزشی، پژوهشی و توسعه علم و دانش اهتمام و در جهت تحقق اهداف دانشگاه گام‌های مؤثری بردارید. از خداوند متعال موفقیت روزافزون جنابعالی را در پیمودن این مسیر دشوار آرزومندم.
دکتر مسعود ناصری پور
رییس دانشگاه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 4239 بار   |   دفعات چاپ: 128 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر