• اخبار دسته بندی شده

انتصاب دکتر رامتین حدیقی به عنوان دبیر ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۳۰ |
انتصاب دکتر رامتین حدیقی به عنوان دبیر ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه طی حکمی دکتر رامتین حدیقی را به عنوان دبیر ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر رامتین حدیقی
عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

با سلام و احترام

ارائه خدمات شایسته مادی و معنوی به جامعه دانشگاهی شاهد و ایثارگر و هموار نمودن مسیر تحصیل و رشد و تعالی آنان در راستای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت از جمله وظایف خطیر جامعه اسلامی به شمار می آید.
       نظر به تعهد، تجارب، کاردانی و حسن سوابق خدمتی جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان دبیر ستاد امور شاهد و ایثارگران دانشگاه منصوب می‌شوید تا با استعانت از پروردگار متعال و با بهره‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری، در جهت ایجاد بستر لازم برای مشارکت فعال جامعه هدف در عرصه‌های علمی، فرهنگی، پژوهشی و اجتماعی، برای رشد و تعالی بیشتر آنان نهایت سعی و تلاش خود را بکار برید. توفیق روز افزون شما را در پیشبرد اهداف دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت باریتعالی خواستارم.
دکتر مسعود ناصری پور
رییس دانشگاه

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 4518 بار   |   دفعات چاپ: 89 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر