• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۸ |
دکتر ناصری پور رییس دانشگاه و معاونین روز سه شنبه 7 آذر ماه 1396 از شبکه بهداشت و درمان رباط کریم بازدید نمودند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر ناصری پور رییس دانشگاه به همراه دکترعبادی فرد آذر معاون بهداشتی، دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر موسوی  معاون اجتماعی، دکتر احمدی مدیر روابط عمومی از شبکه بهداشت و درمان رباط کریم بازدید نمودند.
دکتر اسکندری مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم اظهار امیدواری کرد: انشاءالله حضور با ارزش دکتر ناصری پور و هیئت همراه منشاء خیر و برکت برای مردم شریف شهرستان رباط کریم باشد.
وی به بیان معرفی شهرستان و تقسیمات جغرافیایی براساس سرشماری نفوس و مسکن ، تعداد مراکز، پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت پرداخت.
درادامه مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم به برکات طرح تحول نظام سلامت و اقدامات صورت گرفته در این طرح اشاره نمود.
دکتر اسکندری پس از ارائه گزارش عملکرد به بیان چالشهای موجود در ارائه خدمات سلامت در شهرستان ،  پروژه های عمرانی  ، تأخیر در پرداخت صورت وضعیت های پیمانکاران پروژه ها پرداخته و تاکید کرد: با توجه به روند افزایشی جمعیت شهر جدید پرند بدون توجه به زیرساختهای لازم، کمبود امکانات و تسهیلات بهداشتی درمانی دولتی احداث دو مرکز سلامت جامعه شهری و سه پایگاه سلامت در شرایط کنونی در شهر جدید پرند مورد نیاز می باشد.
وی تاکید کرد: با عنایت ویژه وزیر بهداشت به مشکلات بهداشتی درمانی شهر پرند و همچنین اخذ موافقت اصولی اولیه ساخت بیمارستان در این شهر ما امیدواریم با حضور جنابعالی و مسئولین فرمانداری شهرستان دراین جلسه موانع مرتفع گردد و ما بتوانیم شاهد ردیف تامین اعتبار لازم جهت ساخت این بیمارستان در شهر جدید پرند باشیم.
سپس دکتر ناصری پور در خصوص راه اندازی و بهره برداری کلینیک ویژه سعادتمندی تاکید کرد و گفت: ما می توانیم با واگذاری این کلینیک ویژه به بخش خصوصی و تغییر کاربری آن مشکلات تجهیز و تامین نیرو را مرتفع سازیم .
وی ابراز امیدواری نمود انشالله تا پایان سال بتوانیم صورت وضعیت های پیمانکاران پروژه ها را نیز پرداخت کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران درخصوص احداث مراکز و پایگاه سلامت مورد نیاز در شهرجدید پرند خواستار همکاری شرکت عمران، شهرداری پرند و پیگیری های لازم از طریق فرمانداری شهرستان شد و اظهار داشت: ما می توانیم با همکاری سایر سازمانها و نهادهای مرتبط مشکلات بهداشت مردم را حل نماییم.
دکتر ناصری پور پیشنهاد داد با پیگیری های لازم از وزارت بهداشت ، مساعدت و همکاری خیرین سلامت و شرکت عمران پرند، همچنین اختصاص ردیف بودجه سال 97 توسط نماینده محترم مردم شهرستان رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی  این بیمارستان نیز می تواند راه اندازی گردد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم به فرسوده بودن ساختمانهای مرکز سلامت جامعه روستایی انجم آباد و خانه های بهداشت شترخوار ، پرندک و کیکاور اشاره و تاکید نمود: این  ساختمانها نیاز به بازسازی فوری دارد.
 در ادامه دکتر ناصری پور قول مساعد داد: پس از بازدید دفتر فنی مهندسی و نظارت دکترعبادی فرد آذر تا پایان سال مشکل این ساختمانها نیز مرتفع خواهد شد.
سپس امینی معاون عمرانی فرمانداری رباط کریم پس از خیر مقدم و تشکر از حضور رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه تاکید کرد: ما به عنوان نمایندگان دولت موظفیم به  مطالبات مردم توجه نماییم و امیدواریم با همکاری جنابعالی ، مدیر و مسئولین خدوم شبکه بهداشت و درمان رباط کریم بتوان گامهای موثری در جهت رفع نیازها ی مردم در حوزه سلامت برداشت.
در ادامه رییس دانشگاه و هیئت همراه  از بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) رباط کریم نیز بازدید بعمل آوردند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1734 بار   |   دفعات چاپ: 153 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر