• اخبار

برگزاری نخستین کارگاه ملی پروژه توانمندسازی محیط مالکیت معنوی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۲ |
برگزاری نخستین کارگاه ملی پروژه توانمندسازی محیط مالکیت معنوی
نخستین کارگاه ملی پروژه توانمندسازی محیط مالکیت معنوی با حضور نمایندگان سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO)18 و 19 آذر ماه 1396 برگزار می گردد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: نخستین کارگاه ملی پروژه توانمندسازی محیط مالکیت معنوی و تجاری سازی فناوری موسسات spoke در روزهای 18 و 19 آذر ماه 1396 در سالن تشریفات همایش رازی   برگزار می شود.
این کارگاه با حضور نمایندگانی از وزارت بهداشت، سازمان جهانی مالکیت معنوی (WIPO)و مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با همکاری دفتر مالکیت فکری ، ثبت اختراع و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، درمان آموزش پزشکی در سالن تشریفات همایش رازی برگزار میگردد.

جهت مشاهده آنلاین مراسم لینک زیر را کلیک نمائید  .

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 336 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر