• اخبار

آرشیو تصاویر

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از خشونت خانگی کارشناسان مراقبین سلامت مراکز بهداشتی و پایگاههای سلامت در مرکز بهداشت غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۴ |
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: کارگاه آموزشی پیشگیری از خشونت خانگی کارشناسان مراقبین سلامت مراکز بهداشتی و پایگاههای سلامت روز 14 آذر ماه 1396 در سالن نور مرکز بهداشت غرب تهران برگزار گردید.
این کارگاه با حضور 25 نفر از کارشناسان مراقبت سلامت مراکز خدمات جامع سلامت ، پایگاههای تحت پوشش و کارشناسان ستادی برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی ضمن اعلام اهداف کارگاه، مباحث عمومی در تعریف خشونت، انواع خشونت خانگی(جسمی،روانی،کلامی،اقتصادی وجنسی)، باورهای غلط درزمینه همسرآزاری ، عوامل مختلف در ایجاد همسر آزاری توسط دکتر شهربانو قهاری عضو هیئت علمی دانشکده علوم رفتاری و  مهارت ارتباط موثر گوش دادن فعال، همدلی کردن.ارتیاط کلامی و غیرکلامی) توسط کارشناس بهداشت روان ستاد مرکز بهداشت غرب آموزش داده شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 88 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر