• آموزش
  • دانشجویان
  • روابط عمومی
  • پیوندهای مفید

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی کتاب درسنامه پزشکی بالینی و علوم رفتاری به عنوان رفرنس اصلی آزمون پذیرش دستیار 1397انتخاب شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۸ |
کتاب "درسنامه پزشکی بالینی و علوم رفتاری "با هدف تهیه کتاب مرجع بومی برای آموزش روان پزشکی دانشجویان پزشکی کشور تهیه شده است .
ویراست اول کتاب با استقبال خوبی مواجه شد . این کتاب به عنوان برگزیده بیست ویکمین دوره جشنواره کتاب برتر دانشگاهی 1391  در روان پزشکی توسط شورای انتشارات دانشگاه تهران انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت .
کتاب جدید با همکاری پنجاه تن از اعضاء هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور با سرپرستی دکتر میرفرهاد قلعه بندی ،عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ،تنظیم شده است .
کتاب مذکور از سال 1395 به عنوان یکی از رفرنس های آزمون های پیش کارورزی و از سال 1397 به عنوان رفرنس اصلی آزمون پذیرش دستیارتخصصی برگزیده شد./

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 433 بار   |   دفعات چاپ: 74 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر