• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

چهارمین کنگره تخصصی واولین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز به کار کرد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۹ |
چهارمین کنگره تخصصی و اولین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات صبح امروز یکشنبه 19 آذرماه در مرکز همایش های بین المللی رازی آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: چهارمین کنگره تخصصی و اولین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات صبح امروز یکشنبه 19 آذرماه با حضور دکتر شهریاری دبیرکل مجمع خیرین سلامت و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، معاونین وزیر بهداشت، دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، مسؤلین و معاونین دانشگاه در مرکز همایش های بین المللی رازی آغاز به کار کرد.
 دکتر ناصری پور به عنوان رییس کنگره در مراسم افتتاحیه این کنگره عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر دستیابی به جایگاه برتر در میان دانشگاههای جهان اسلام  و همسو با اهداف عالیه نظام مقدس اسلامی و چشم انداز علمی کشور، برنامه ای منسجم و مناسب را طراحی و آغاز نموده است. بی شک بهره گیری از افکار و نظرات اندیشمندان و صاحب نظران علمی داخلی و خارجی نقشی موثر و بی بدیل درنیل به این مقصود ایفا می کند و برای  این دانشگاه  بسی مغتنم خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: ما برای ساخت بیمارستان ها باید از پزشکان نظرخواهی کنیم.عمر مفید بیمارستان ها در دنیا حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ سال است در حالی که در ایران این رقم به ۳۰ تا ۴۰ سال می رسد‌؛ امیدواریم بتوانیم با افزایش طول عمر مفید بیمارستان ها موجب صرفه جویی در منابع شویم.
وی افزود: برای راه اندازی هر تخت بیمارستانی حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان هزینه می شود؛ امیدواریم بتوانیم با افزایش بهره وری و ساخت بیمارستان های استاندارد در راستای صرفه جویی منابع گام برداریم.
دکتر ناصری پور با اشاره به راه اندازی بیمارستان های هوشمند یادآور شد: امیدوارم به کمک تکنولوژی های جدید بتوانیم به سمت ساخت بیمارستان های هوشمند حرکت کنیم تا در میزان هزینه های مصرفی صرفه جویی کنیم.
دکتر  شاه قدمی به عنوان دبیر علمی کنگره ضمن اشاره به برگزاری 8 پانل در دو روز برگزاری کنگره ، از ارائه 110 مقاله در چهارمین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات خبر داد.
دکتر رضا مسائلی گفت: در دوره جدید طرح تحول نظام سلامت قرار است با همکاری و تعامل میان ارکان مختلف وزارت بهداشت و با محوریت معاونت درمان و با همکاری اداره کل تجهیزات پزشکی و هیات امنای صرفه جویی ارزی بتوانیم خرید تجهیزات پزشکی را مدیریت کنیم؛ به طوریکه با منابع محدود حداکثر بهره‌وری را داشته باشیم.
وی افزود: بر این اساس قرار است اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو شیوه‌نامه‌ای را تهیه کند تا بتوانیم بر اساس آن خرید تجهیزات پزشکی را به گونه‌ای مدیریت کنیم تا از منابع محدود حداکثر بهره‌وری را داشته باشیم. بر همین اساس اولین قدم‌مان آسیب‌شناسی اقدامات گذشته و چگونگی بالا بردن بهره‌وری است. در وهله دوم به طور دقیق نیازسنجی را از سطح دانشگاه‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی انجام می‌دهیم و این موضوع را به صورت جدی دنبال خواهیم کرد.
دکتر مسائلی با بیان اینکه امیدوارم با تعامل نزدیک میان معاونت درمان، اداره کل تجهیزات پزشکی و هیات امنای صرفه جویی ارزی، مدل جدیدی از خرید تجهیزات پزشکی را ایجاد کنیم، گفت: در این مدل حتما دانشگاه‌های علوم پزشکی نقشی فعال خواهند داشت.
وی در ادامه صحبت‌هایش به موضوع مدیریت نگهداشت تجهیزات پزشکی اشاره و اظهار کرد: در مراکز بهداشتی و درمانی کشور نزدیک به ۳۰ هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی مستقر است. بنابراین مدیریت نگهداشت آنها موضوعی بسیار کلیدی است. متاسفانه میزان بهره‌وری ما در حوزه مدیریت نگهداشت تجهیزات پزشکی در کشور با شرایط مطلوب فاصله قابل توجهی دارد.
مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در کشور ۲۲۰۰ شرکت تجهیزات پزشکی، ۱۰۰۰ تولید کننده تجهیزات پزشکی و ۵۵۰۰ نماینده از کمپانی‌های مختلف تجهیزات پزشکی وجود دارد، ادامه داد: اما میزان بهره‌وری ما در این حوزه با شرایط مطلوب فاصله زیادی دارد؛ به طوریکه در این حوزه نیازمند یک انقلاب و تحول بنیادین هستیم که باید از مدیریت کلان حوزه بهداشت و درمان نشأت بگیرد.
وی تاکید کرد: بنابراین ما برای خرید تجهیزات پزشکی برنامه ریزی می‌کنیم و عزم راسخ داریم که تا حد امکان مدیریت نگهداشت تجهیزات پزشکی در بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شود و از این سرمایه کشور محافظت کنیم.

برای دریافت تصاویر بیشتر اینجا کلیک نمائید .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1016 بار   |   دفعات چاپ: 162 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر