• حقوق شهروندی در نظام سلامت

معرفی سامانه نظام پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۰ |
معرفی سامانه نظام پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی ایران
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: به منظور اجرایی نمودن تاکید مقام ریاست دانشگاه درخصوص ثبت و دریافت ایده های خلاق و نوآورانه و جلب مشارکت کارکنان و اثرگذاری آن در تصمیم گیری ها ،گزارشی در راستای اهمیت نظام پیشنهادات به شرح ذیل ارائه می گردد .
نظام های مدیریتی توسعه سازمان و منابع انسانی ، استفاده از نظام پیشنهادات جهت برخورداری از مشارکت جمعی در تصمیم سازی و ارتقا عملکرد سازمان را دارای اهمیت می دانند. نظام پیشنهادات به عنوان یک نظام مطلوب و کارآمد، محیطی را در سازمان به وجود می آورد که کارکنان، مشتریان و تمامی افرادی که با سازمان درارتباط هستند از عالی ترین رده سازمانی تا پایین ترین سطح آن، نظرات، ایده ها و پیشنهادهای خود را در زمینه حل مشکلات، نارسایی ها و ایجاد بهبود مستمر در فعالیت های سازمان ارائه نمایند.
این موضوع در ماده 147 آیین نامه اداری، استخدامی و تشکیلاتی کارکنان دانشگاه مبنی بر استقرار سامانه نظام پیشنهادات تصریح شده است.
دکتر ناصری پور رییس دانشگاه در جلسه هیئت رئیسه شماره 181 مورخ 24/7/96 درخصوص سیاست های کلی مدیریت دانشگاهی و حرکت به سوی دانشگاه های هزاره سوم ایده استفاده موثر از نظام پیشنهادات جهت ثبت و دریافت ایده های خلاق و نوآورانه بدنه اصلی دانشگاه (اعضاء هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان) در جهت کاهش هزینه ها و خلق ثروت) را مطرح نمود که به منظور اجرایی نمودن تاکید مقام محترم ریاست دانشگاه درخصوص جلب مشارکت کارکنان و اثرگذاری آن در تصمیم گیری ها، آدرس سامانه نظام پیشنهادات دانشگاه به نشانی ذیل جهت اطلاع و بهره برداری تمامی کارکنان اعلام می گردد.

دفعات مشاهده: 1924 بار   |   دفعات چاپ: 142 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر