• اخبار دسته بندی شده

انتصاب دکتر مهدی مقتدائی بعنوان سرپرست پردیس بین الملل دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۰ |
 انتصاب دکتر مهدی مقتدائی بعنوان سرپرست پردیس بین الملل دانشگاه
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه طی حکمی دکتر مهدی مقتدائی را بعنوان سرپرست پردیس بین الملل دانشگاه منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر مهدی مقتدائی
عضو محترم هیأت علمی

باسلام واحترام
نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب می شوید. امید است با بکارگیری روش‌های نوین مدیریت و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه اعضاء محترم هیأت علمی و همکاری و هماهنگی با معاونت‏های آموزشی، پژوهشی و بین ‏الملل دانشگاه در جهت ارتقاء کمی و کیفی امور آموزشی، پژوهشی اهتمام و در خصوص اهداف زیر گامهای موثری بردارید.
1-    گسترش و توسعه آموزش علوم پزشکی با هدف ورود به عرصه رقابت بین المللی  در زمینه ارائه خدمات آموزشی استاندارد و جذب منابع خارج از دانشگاه
2-    ایجاد زمینه های لازم جهت تبادل استاد و دانشجو در سطح کشورهای منطقه و بین الملل
3-    بررسی ، تهیه و پیشنهاد نمودار سازمانی و ساختار تشکیلاتی پردیس دانشگاه
4-    دعوت از متخصصان و استادان برجسته داخلی و خارجی
از خداوند متعال موفقیت روز افزون جنابعالی را در پیمودن این مسیر خواستارم.

دکتر مسعود ناصری پور
رییس دانشگاه

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 3289 بار   |   دفعات چاپ: 82 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر