• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

مجوز تاسیس دانشکده دندانپزشکی در پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران صادر گردید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۲ |
دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای برنامه های معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاسیس گردید.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران با حمایت ریاست دانشگاه،  تلاش و پیگیری های مجدانه معاونت بین الملل و حمایت مسئولین دانشگاه، در راستای برنامه های معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاسیس گردید.
دانشکده دندانپزشکی پردیس بین الملل در جهت تحقق رسالت آموزشی در سطح بین المللی طراحی شده است که با هدف پذیرش دانشجویان خارجی و ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور که متقاضی اخذ مدرک دندانپزشکی و یا تکمیل آن در ایران هستند، می باشد.
تمامی خدمات آموزشی و پژوهشی توسط اعضای هیئت علمی مجرب دانشگاه و بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه خواهد شد.
لازم به ذکر است مطابق برنامه در نظر گرفته شده تمامی کلاس های درسی به زبان انگلیسی/ فارسی برگزار می گردد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1425 بار   |   دفعات چاپ: 155 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر