• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

قابل توجه دانشجویان استعداد درخشان رشته پزشکی داوطلبان چهل و پنجمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۲ |
قابل توجه داوطلبان شرکت در چهل و پنجمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی (ویژه دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران)
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: از دانشجویان پزشکی داوطلب شرکت در چهل و پنجمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی که حائز یکی از شرایط زیر هستند دعوت می شود صرفا" تا روز یکشنبه مورخ ۲۶ آذرماه ۱۳۹۶" به دبیرخانه استعداد درخشان دانشگاه مراجعه نمایند.
 مراجعه سریعتر داوطلبین جهت انجام مراحل اداری لازم، الزامی است.
 الف- برگزیدگان آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم تجربی با کسب رتبه کشوری مساوی و کمتر از ۵۰۰ (با معرفی سازمان سنجش آموزش کشور)
 ب - دارندگان مدال طلا، نقره و برنز کشوری از المپیادهای علمی دانش آموزی (با معرفی وزارت آموزش و پرورش)
  د - برگزیدگان حائز رتبه های اول تا سوم کشوری جشنواره رازی و جشنواره های خوارزمی و جوان خوارزمی (در زمینه علوم پزشکی) با معرفی دبیرخانه های مربوطه
 هـ - مالکان ابداع یا اختراع ثبت شده در زمینه علوم پزشکی با تائید معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت بر اساس ضوابط مربوطه
و- دانشجویان نمونه کشوری رشته پزشکی با معرفی ستاد انتخاب دانشجوی نمونه کشوری
ز- دو و نیم درصد  پذیرفته شدگان برترکشوری درهر یک از آزمونهای متمرکز جامع علوم پایه پزشکی ،دندانپزشکی و داروسازی ؛ جامع پیش کارورزی پزشکی (حداقل سه نفر و حداکثر تا سقف۴۰نفر در هر آزمون)
 ط- ۱۰% برتر فارغ التحصیلان رشته پزشکی با ورودی مشترک در دانشگاه با کسب معدل کل حداقل ۱۷
تبصره: در مواردی که زمان فارغ التحصیلی متقاضی به دلایل موجه که مورد تایید معاونت آموزشی دانشگاه باشد(از قبیل بیماری یا مرخصی زایمان و ....) به تعویق افتد حداکثر تا یک نیم سال تحصیلی به سنوات آموزشی او اضافه می-گردد و در این صورت نیمسال فراغت از تحصیل ملاک عمل بوده و رتبه وی با گروهی که همزمان فارغ التحصیل شده اند، محاسبه و مقایسه می گردد.
ی- دانشجویان پژوهشگر برجسته به تایید شورای پژوهشی دانشگاه  و بر اساس دستور العمل اجرایی که از سوی معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت تدوین و به دانشگاهها ابلاغ گردیده است.
دانشجویان فوق الذکر غیر از بند ط باید معدل کل پایان دوره حداقل ۱۶ باشد و بیش از سه ترم معدل کمتر از ۱۵ نداشته باشند.
 ماده ۴- دانشجویانی که دارای حکم محکومیت قطعی از کمیته انضباطی دانشگاه یا هیئت بدوی تخلفات آزمون ها (مبنی بر تخلف آموزشی یا اخلاقی) باشند، مشمول این آیین نامه و تسهیلات مربوطه نخواهند شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1514 بار   |   دفعات چاپ: 179 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر